19 Temmuz 2007 Perşembe

İlişki pozisyonları

cinsellik

Liseli kızlar,yerli ve yabancı güzeller

Erkek Üstte: Herkes bu klasik pozisyonda baslar; erkek üstte, kadin altta, yüz yüze. Günümüzde basinda bu pozisyon, olumsuz elestirilere maruz kalmaktadir. Belki eski moda oldugundan, belki de ataerkil oldugundan dolayi. Esasinda bu pozisyon, o kadar da kötü degildir. Kuvvet almak, sevgilinizle yakin temasda olmak ve hamile kalmak isteyenler için, bu pozisyon idealdir. Kadin iki bacagini yana dogru açabilir veya bacaklarini gögsüne dogru çekebilir. Bu her iki pozisyonda erkek kadinin en hassas dis cinsel organina elle manipülasyon için

erisemez, ama ilk pozisyonda gögüslerine erisebilir.Bu pozisyonda bir kaç versiyon sözkonusudur. Ilki; kadin iskemlede veya alçak bir yatagin ucunda oturur, erkek dizlerinin üzerinde penisiyle vajinaya girebilir. Seks terapistleri her ne kadar bu pozisyonun klasik poziyondan daha da zevk verici oldugunu iddia etseler de, cogu insan bu pozisyonun yakin temas konusunda eksik kaldigini düsünmektedir.

Ikincisi; kadin karninin üstüne yatar ve erkek arkadan vajinaya girer. Çogu kadin için bu pozisyon, G-noktasini uyarir ama penisin rahim boynuna çarpmasi da aci verebilir. Yüz yüze olamama dezavantaji olsa bile çogu çiftin favori pozisyonu arasindadir.

Kadin Üstte
Bu pozisyon çok tavsiye edilir, çünkü seksin hizi kadinin kontrolü altindadir. Bu pozisyonda bir kaç versisyon vardir. Kadin her iki diziyle erkegin kalçasini sarar. Penisi içine aldiktan sonra ya dizlerinin üstünde sekse devam eder ya da bacaklarini uzatarak. Ayrica erkegin üstünde dim dik oturarak da iliskiye devam edebilir. Bu pozisyon erkek için de oldukça uyaricidir ve kadinin gögüslerini oksama firsati verir.

Bazen bu pozisyonda kadin erkege sirtini dönerek erkegin üstünde olur. Bu pozisyon, her iki taraf için farkli duygular yaratsa da, yüz yüze olmamanin verdigi dezavantaj burada da geçerlidir.

Otururken
Bu pozisyon, ancak yavas seks için uygundur. Erkek ya iskemlede oturur veya yerde bagdas kurarak. Kadin erkegin üstüne oturur. Yüz yüze veya sirt yüze bakarak da olabilir. Bu pozisyon birbirinizi oksamak, birbirinize sarilmak ve yakin ten temasi için idealdir.

Ayaktayken
Ilk etapta çabucak seks yapmayi animsatir. Bu pozisyonda basarili olabilmek zordur. Penisin vajinaya girebilmesi güç olabilir. Kadinlar genelde erkeklerden daha kisa boylu olduklari için, kadinin ya merdiven basamaginda ya da duvardan destek almasi ile bu pozisyonda basari elde edilebilinir.

Bu pozisyonun baska bir versiyonu da kadin yüzünü ya duvara veya tutunabilecegi herhangi bir seye verir, erkek de vajinaya arkadan girer. Bu pozisyon, yüz yüze olan pozisyondan çok daha kolaydir.

Yan Yana
Bu pozisyonlarin hepsi erkek üstte pozisyonu gibidir; tek fark partnerler yan yanadir. Buradaki tek zorluk, yüz yüze durumunda partnerlerden bir tanesi, bacagini partnerin üstüne atmasi gerekiyor. Bu da zaman zaman krampla sonuçlanabiliyor. Kadin erkege sirtini verdigi durumda, yavas ve rahatlatici iliski elde etmek mümkündür. Hatta bu pozisyonda uyumak bile mümkündür.

Arkadan
Burada kadin dizinin üstünde durup erkek arkadan penisiyle vajinaya girer. Bazi insanlar bu pozisyondan nefret eder. Nedeni ise; hem duygusalliktan yoksun, hem de "erkek egemenligini" vurgulayan bir pozisyon olmasi.

Bazilarinin bu pozisyondan hoslanmasi ise özgürlügün olmasi ve gücün kullanabilinmesinden kaynaklanir.




Hiç yorum yok:

Yazıyı Puanla !!